Jatsan Dorje

Jatsan Dorje

Biography

Hei, olen Janne ja kulkenut henkistä polkuani viimeiset kymmenen vuotta, opettava matka sisäiseen maailman on ollut pitkä ja kivulias mutta varmasti kaiken vaivan arvoinen.
Matkallani olen tutustunut henkisiin traditioihin sekä idästä että lännestä ja onnekseni tavannut monta erinomaista opettajaa, jotka ovat opetuksillaan avartaneet maailman katsomustani ja opettanut tekniikoita oman sisäisen maailman tutkimiseen.
Olen opiskellut Tiibetiläistä lääketiedettä ja joogaa Sorig Khang International säätiössä Dr. Nida Chenagtsangin ja Yuthok Nyingthik tradition opetusten mukaisesti vuodesta 2017 lähtien.
Harjoitan Tiibetiläistä lääketiedettä ja kehoterapioita sekä viimeistelen Kalevalaisen jäsenkorjauksen opintojani ja koenkin holististen kehonhoidon olevan suurimpia kutsumuksiani tällä polulla.
Olen myös opiskellut länsimaista henkistä astrologiaa ja Hilarioinin esoteerisia opetuksia Erkki Lehtirannan viisauden inspiroimana.
Uusin kehitys on initiaatio Intialaiseen Siddha-perinteeseen ja Siddha Kundalini Healing menetelmään Dani Sherin opastuksella.
Olen lisäksi opiskellut intialaista joogaperinnettä, hengitysharjoituksia, shamanistisia harjoituksia ja paljon muuta.
Kaikista suurin opettaja kuitenkin on löytynyt omasta sisäisestä maailmasta.

Olen Helsingin Sörnäisissä sijaitsevan Merkaba Centerin perustaja ja toimitusjohtaja. Työskentelen Merkaballa myös joogaohjaajana, kehoterapeuttina ja tapahtumien järjestäjänä.
Lisäksi olen Merkaba Centerissä toimivan Tiibetiläisen joogakeskuksen perustajajäsen (Tibetan Traditional Tsalung Yoga School) yhdessä Tsalung-joogan mestarimme Tenzin Rigchoe Rinpochen kanssa.
Olen iloinen saadessani toteuttaa kutsumustani ja palvella ihmiskuntaa tällä planeetalla.

All session by Jatsan Dorje