MEKAANISESTA SEKSISTÄ AUTUAASEEN RAKASTELUUN

 MEKAANISESTA SEKSISTÄ AUTUAASEEN RAKASTELUUN

Tässä työpajassa tarjoamme uusia askelia omien eroottisten kokemusten muuttamiseksi intensiivisemmiksi ja syvemmiksi. Tulette saamaan työkaluja rakkauselämän ylläpitämiseksi elävänä ja ekstaattisena sekä ratkaisuja yleisiin ongelmiin, joita parisuhteessa saattaa kohdata. Haluamme tuoda tantriset periaatteet ja asenteet käytännönläheisesti eroottiseen elämään.

Tässä työpajassa emme perehdy Kamasutran akrobaattisiin rakasteluasentoihin emmekä hankaliin hengitystekniikkoihin, vaan kaikille mahdollisiin asenteisiin jotka ovat osa tantran salaista traditiota.

Teemme yhdessä yksinkertaisia harjoituksia jotka konkretisoivat tantran ja joiden avulla rakastelu muuttuu yhä kauniimmaksi ja kokonaisvaltaisemmaksi. Lopulta tantra ja tantrinen rakastelu johtavat upeisiin orgastisiin kokemuksiin jotka muuttavat aina yksilöä syvällisesti ja laajentavat tietoisuutta mahdollistaen jatkuvasti kehittyvän itsetuntemuksen.

Työpajassa tehtävät harjoitukset eivät ole eroottisia luonteeltaan eivätkä sisällä alastomuutta. Työpajaan voi tulla yhtälailla yksin tai parin kanssa.