Kaunis kosketus (pareille)

19 marras 2022
19:30 - 21:00

Kaunis kosketus (pareille)

Kaunis, tietoinen, puhdas, läsnäoleva, sydänyhteyttä luova, rakkausaaltoinen, hellä, puhtaasti eroottinen, lempeän leikillinen, polariteettia vireyttävä,hienovireinen, kuunteleva, salliva, myönteinen, myötötuntoinen, tarkkaavainen, hyväätekevä, intuitiivinen, parantava, kohottava, pyhä, armelias, luova kosketus.

Ihmiskauneuden ihmeellisyyden äärellä ihmettelevä ja ihaileva, syvästi rakastava ja pyhästi kunnioittava, nautinnollinen ja ravitseva kosketus.

Toisin sanoen – kultivoitu kosketus joka on kaunis, kauniimpi sekä lopulta kaikista kaunein kosketus mikä voi kauttasi – parisi iloksi, nautinnoksi ja onneksi – eteenpäinannettavaksesi tulla – se on tämän työpajan aihe.
Kuinka siis oppia koskettamaan näin?
Mitä tantrisia periaatteita meidän tulee ottaa huomioon, kunnioittaa ja harjoittaa jotta pääsemme tähän päämäärään?

Teemme pariharjoituksia. Syvennämme työskentelyä yhden ja saman, valitsemamme henkilön kanssa läpi koko työpajan. On siis hyvä, että saavut parin kanssa jonka kanssa tunnet olosi rennoksi, luottavaiseksi ja avoimeksi ja jonka kanssa tuntuu hyvälle, iloiselle ja oikealle osallistua tähän asteittain intiimiäkin yhteyttä luovaan työpajaan!

Voi olla että olet tuntenut parisi jonka kanssa osallistut  tähän työpajaan jo useita vuosia, tai ehkä sitten vasta juuri äsken tapasitte täällä festivaaleilla. Tuntemisen ajallisella määrällä ei ole niin väliä kuhan vain nyt tunnette että haluatte yhdessä kokeilla laskeutua kauneuden äärelle, palvovan kosketuksen kautta.
Työpajassa ei ole alastomutta, mutta sisäisen ja ulkoisen lämmön- ja lemmennousun myötä joitakin kehon- ja ihonalueita voidaan halutessa viattomasti paljastaa ja valjastaa kauneuden palvonnan suloisiksi alttareiksi.
Lämpimästi tervetuloa tähän työpajaan!