Rakkauden syventäminen – avain tantriseen parisuhteeseen (vain pareille)

23 Apr 2017
12:30 - 14:00
Surya Hall
Valaistuneen Rakkauden polku

Rakkauden syventäminen – avain tantriseen parisuhteeseen (vain pareille)

Rakkaus ja sen kehittäminen on yksi Tantran keskeisimpiä opetuksia. Rakkaus on olennainen osa ihmisen henkistä kehitystä niin yksilönä kuin parisuhteessakin. Sen voimistaminen ja syventäminen on suhteen tantrinen polku.

Rakkaus ei ole vain tunne tai kokemus. Se on universaali energia, joka on saatavilla aina silloin kun rakastamme. Rakkaus voimistuu rakastamalla ja tätä taitoa voi oppia ja kehittää loputtomasti. Paras mahdollinen koulu rakkauden taidon kehittämiseen on parisuhde.

Rakkaussuhde ei pysy samana, vaan kasvaa ja muuttuu jatkuvasti. Tantra opettaa kuinka voimme hyväksyä luontaisen muutoksen ja kohdata jokaisen hetken sekä rakkaamme joka kerta uutena ja ainutlaatuisena.

Tämä työpaja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua rakastettuusi syvemmin ja sitä kautta rakastua häneen uudelleen ja uudella tasolla. Lempeät harjoitukset johdattavat teidät läsnäolon, hellän läheisyyden, toisen syvän ihailun, jakamisen ja kuuntelemisen kautta intiimiin yhteyteen sydämen tasolla.

Työpaja on suunnattu kaikille pareille – vastarakastuneille, pitkän historian läpikäyneille sekä kaikille siltä väliltä. Et tarvitse aiempaa kokemusta tantrasta.