Feminiiniset arkkityypit – kokemuksellinen tantratyöpaja (vain naisille)

22 Apr 2017
17:30 - 19:00
Surya
Henkinen tie

Feminiiniset arkkityypit – kokemuksellinen tantratyöpaja (vain naisille)

Hämmensikö lapsena, miksi naapurin tyttö halusi pukeutua vaaleanpunaiseen ja leikkiä prinsessaa, kun sinä kiipeilit mieluummin poikien kanssa puissa? Vai olitko sinä se prinsessatyttö? Entä millaisena koet oman naiseutesi ja sen roolit tänään – äiti, sisar, puoliso, aistillinen rakastaja, uranainen, hoivaaja, seikkailija, kaunotar, uudistaja, viisas neuvonantaja ja opettaja, ja niin edelleen…

Tässä kokemuksellisessa työpajassa käymme yhdessä sielun matkaa tärkeimpien feminiinisten arkkityyppien heräämisen kautta. Feminiiniset arkkityypit ovat naiseuden eri roolien syvempi puoli, jonka ymmärtäminen auttaa välttämään mekaanisesti elämistä. Ne tuovat voimaa ja tietoisuutta omasta tavasta elää naisena. Niiden avulla omat vahvuudet korostuvat ja teemme helpommin oikeita, sielua tyydyttäviä valintoja. Elämän salaperäinen, syvästi ravitseva lähde herää eloon meissä: Ikuinen Feminiininen.

Työkaluina käytämme tantran harjoituksia, liikettä, musiikkia ja teatterillisia keinoja, mutta ei tarvitse olla erityisen luova tai taitava osallistuakseen. Avoimuus kokea ja kokeilla yhdessä riittää. Koemme naisten keskinäisen vuorovaikutuksen ja yhteyden vahvistavan vaikutuksen.

Työpaja huipentuu Tantric Heart -juhlaan, jossa koemme yhdessä miesten kanssa sekä feminiinisten että maskuliinisten arkkityyppien heräämisen voiman. Työpaja ja illan Tantric Heart -juhla ovat erillisiä tapahtumia, mutta osallistuminen kumpaankin kannattaa!